Política de privadesa

 

Responsable del Fitxer
 

FERRETERIA FITA d'ara endavant FERRETERIAFITA.CAT, amb domicili de contacte en Riera Bisbe Pol,74 d'Arenys de Mar (08350), telèfon 937920443 i adreça d'email ferreteriafita@gmail.com, és el responsable dels fitxers en els quals s'inclouran les dades personals recollits i tractats des d'aquesta pàgina web. Aquests fitxers es troben degudament inscrits en el Registre General de Protecció de Dades de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
 

 

Recollida de Dades
 

FERRETERIAFITA.CAT únicament recull les dades de caràcter personal que ens proporcioni a través dels formularis inclosos a la pàgina web i les nostres adreces de correu electrònic.
 

 

Usos i Finalitats de les Dades Recollides
 

A www.ferreteriafita.cat es recullen les dades de caràcter personal amb les finalitats que es detallen a continuació, si no està conforme amb alguna d'elles pot comunicar-ho a l'adreça d'email ferreteriafita@gmail.com. Els usos i finalitats prevists són:
 

 

Registre i Gestió d'Usuaris

La informació que ens proporcioni en el formulari de registre s'utilitzarà per a la gestió dels usuaris de la pàgina web. FERRETERIAFITA.CAT no admetrà intents de registres falsos o que suplantin la identitat de persones o empreses. El subministrament d'informació falsa en el formulari de registre implicarà la baixa automàtica de l'usuari.

 

 

Gestió de Comandes

Quan adquireix un producte o servei en la nostra botiga online, les dades que ens faciliti seran utilitzades per tramitar, enviar i facturar les comandes realitzades.

 

 

Butlletí informatiu i informació comercial


FERRETERIAFITA.CAT emprarà les dades personals que ens proporcioni amb la finalitat d'enviar-li per correu electrònic el nostre butlletí informatiu, així com informació relativa a ofertes i promocions dels nostres productes i serveis. Si no desitja rebre aquest tipus d'informació poden comunicar-ho a l'adreça de correu electrònic a ferreteriafita@gmail.com.
 

 

Comunicació de Dades a Tercers
 

FERRETERIAFITA.CAT, té previst la comunicació de les seves dades personals a tercers en els supòsits que es detallen a continuació, si no està conforme amb alguna d'aquestes cessions pot comunicar-ho a l'adreça de ferreteriafita@gmail.com. Les comunicacions previstes són:Comunicacions establertes en la Llei

Les seves dades seran comunicades a tercers en els supòsits en els quals una norma legal així ho estableixi (administracions públiques, autoritats administratives o judicials …etc).

 

 

Gestió de Pagaments

Les seves dades personals seran comunicats a tercers quan resulti necessari per al pagament dels productes o serveis adquirits (entitats bancàries i/o financeres propietàries dels mitjans de pagament utilitzats).


Missatgeria i Logística

Es comunicaran a les empreses de missatgeria o logística amb les quals treballem, les dades de caràcter personal que resultin necessaris per remetre-li els productes adquirits.

 

 

Seguretat
 

FERRETERIAFITA.CAT utilitza tecnologies adequades a l'estat de la tècnica actual, per protegir les seves dades i informacions personals, així la nostra pàgina web s'emmagatzema en servidors segurs protegits contra els tipus d'atacs més habituals. No obstant això, hem de recordar-li que no existeix tecnologia invulnerable i que per tant ha de usar els mitjans que estiguin al seu abast per mantenir el nivell de seguretat de les seves dades, especialment li recomanem que utilitzi contrasenyes robustes per a l'accés al seu compte d'usuari, amb almenys 8 caràcters que alternin xifres, lletres, majúscules, minúscules i caràcters especials. Li recomanem a més que modifiqui la seva clau amb periodicitat (almenys una vegada a l'any) i que davant qualsevol sospita que un tercer pugui conèixer-la, procedeixi a la seva immediata modificació.

 

 

Ús de Galetes

 

La nostra pàgina web utilitza dispositius d'implantació de galetes que li permetran identificar-se de forma automàtica i ens facilitarà l'obtenció d'informació sobre els hàbits de visites i comportament dins de la nostra web, això ens ajudarà a millorar la nostra pàgina web. Si no desitja que aquests arxius s'instal·lin en el seu equip, pot bloquejar-los en les opcions destinades a galetes que trobarà en el seu navegador d'internet.